Sähköinen taloushallinto
helpottaa yrittäjän arkea

Lue lisää

 

Verotus

Verokarhu kesyksi

Verotukseen liittyvät asiat aiheuttavat yrittäjälle usein epävarmuutta ja jopa pelkoa.
Kukaan ei varmastikaan halua maksaa tuhansia euroja jäännösveroa, tai joutua verotarkastajan yllättämäksi. Kun siirrät taloushallintosi ammattitaitoisen tilitoimiston hoidettavaksi, ei vastaavia yllätyksiä tarvitse pelätä.

T&H Palvelut Oy on auktorisoituna tilitoimistona Taloushallintoliiton jäsen. Liiton jäseniksi pääsevät ainoastaan ne toimistot, jotka ovat läpäisseet yhtiössä tehdyn tilitoimistotarkastuksen, ja jonka vastuullisena vetäjänä on tilitoimistoalan korkeimman KTL-tutkinnon läpikäynyt henkilö. Jäsenyys Taloushallintoliitossa on lisäksi merkki siitä, että henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista ja toimintamme on laadukasta ja luotettavaa.

Teemme yrittäjän puolesta mm. veroilmoituksen ja hoidamme kaiken muunkin tarvittavan yhteydenpidon verottajan kanssa. Erityisesti silloin, kun suunnittelet toimenpiteitä tulevaisuuteen, on verotuksen huomioiminen tärkeää. Kun suunnittelet tulevaisuutta yhdessä meidän kanssamme, vältyt monilta ongelmilta.

Yritysten vuoden 2015 veroilmoitusten jättöajat

2.5.2015

  • Avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja yksityiset elinkeinonharjoittajat
    Poikkeus: ne yksityiset elinkeinonharjoittajat, joiden verolomakkeelle on merkitty myöhäisempi palautuspäivä, voivat jättää veroilmoituksensa ko. päivänä (7.5.2015 tai 13.5.2015)

30.4.2015

  • Yhteisöt, joiden tilikausi on päättynyt 31.12.
    Yhteisöt, joiden tilikausi päättyy muuna päivänä kuin 31.12. antavat veroilmoituksensa viimeistään 4 kk tilikauden päättymispäivästä lukien.

Mikäli veroilmoituksen viimeinen jättöpäivä osuu lauantaihin tai pyhäpäivään, veroilmoituksen saa antaa sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä.

Lähde: www.vero.fi

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia

Yhteystiedot

T&H Palvelut Oy
Kalevankatu 12, 3. krs 00100 HELSINKI
Puh. 09- 612 93 60