Sähköinen taloushallinto
helpottaa yrittäjän arkea

Lue lisää

 

Sähköinen taloushallinto

T&H Palvelut ja sähköinen taloushallinto helpottavat yrittäjän arkea

Teknologian ja ohjelmistojen kehittymisen myötä myös sähköisen taloushallinnon kustannukset ovat tulleet pienten yritysten ulottuville. Nykyisin sähköinen taloushallinto ei siis ole enää suurten yritysten ja konsernien työkalu, vaan koosta riippumatta kaikkien yritysten työtä helpottava toiminto. Yrittäjältä jää aineiston kokoamiseen ja käsittelyyn käytetty aika muuhun, kun tiliotteet, myynti- ja ostolaskut tulevat tilitoimiston järjestelmään automaattisesti. Yrittäjä voi myös käydä aineistoansa läpi tilitoimiston aukioloajoista riippumatta.

Yrityksiltä jää pois myös omien taloushallinto-ohjelmistojen kalliit investointi- ja ylläpitokustannukset, kun käytössä ovat tilitoimiston järjestelemät.

Myyntilaskut on mahdollista syöttää suoraan tilitoimiston myyntilaskutus ohjelmaan, jolloin laskut ovat suoraan järjestelmässä. Silloin voidaan myös paremmin hyödyntää suoraan pankeista saatavaa sähköistä tiliotetta. Myyntisaatavat päivittyvät päivän tarkkuudella jolloin esim. perintä tehostuu ja luottotappiot vähenevät. 

Ostolaskut tulevat suoraan järjestelmään ilman, että kiertäisivät yrityksen kautta. Yrittäjältä jää pois päivittäinen kirjekuorien avaaminen, järjestely ja laskutietojen syöttö pankkiohjelmaan maksatusta varten. Ostolaskut ovat suojatun web-yhteyden avulla tarkastettavissa milloin tahansa ja missä tahansa, missä vain on toimiva internet yhteys. Ostolaskuja ei myöskään tarvitse enää syöttää erikseen pankkiohjelmaan maksua odottamaan, vaan laskut siirtyvät hyväksymisen jälkeen automaattisesti ostoreskontraan, josta ne on helposti poimittavissa maksuun.

Laskujen maksatus voidaan sopia tehtäväksi joko yrityksen toimesta, käyttäen tilitoimiston pankkiyhteysohjelmaa, tai tilitoimisto hoitaa hyväksyttyjen laskujen maksut asiakkaan kanssa sovitulla maksatusaikataululla. Tiliotteita ei enää tarvitse tilata paperisena sillä nekin siirtyvät tilitoimiston järjestelmään automaattisesti.

Tiliotteiden myötä tilitoimisto saa samalla myös kuittaustiedot päivittäin saapuneista myyntilaskujen suorituksista sekä maksetuista ostolaskuista. Näin niin myyntisaatavat kuin ostovelatkin ovat jatkuvasti reaaliaikaisesti seurattavissa.

Miksi et pyytäisi jo tänään tarjousta tai esittelyä yrityksesi siirtämisestä sähköiseen taloushallintoon?

Klikkaa tästä ja kysy lisätietoja sähköisestä taloushallinnosta.

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia

Yhteystiedot

T&H Palvelut Oy
Kalevankatu 12, 3. krs 00100 HELSINKI
Puh. 09- 612 93 60