Sähköinen taloushallinto
helpottaa yrittäjän arkea

Lue lisää

 

Palvelut

Nykyaikaisen tilitoimiston tulee pystyä tarjoamaan asiakkailleen joustavaa ja tehokasta palvelua. Sähköinen taloushallinto eri osa-alueineen (myyntilaskut, ostolaskujen hyväksynnät, pankkiliikenne, tiliotteet, jne.) sisältyy T & H Palvelut Oy:n palveluvalikoimaan.

Asiakas voi valita joko kokonaan sähköistetyn taloushallinnon tai vain tietyt, itselle parhaiten soveltuvat osat. Täysin sähköistetyssä mallissa asiakas hoitaa kaiken T & H Palvelut Oy:n tarjoamilla ohjelmistoilla aina myyntilaskutuksesta, ostolaskujen hyväksyntään sekä niiden maksatukseen.

On myös mahdollista ottaa käyttöön vain osia sähköisestä taloushallinnosta. Esim. ostolaskujen kierto ja hyväksyminen, mikä vapauttaa yrittäjän sisään tulevien osto- ja kululaskujen paperityöltä. Laskut ovat sähköisessä muodossa hyväksyttävissä mihin vuorokauden aikaan tahansa, eikä yrittäjän tarvitse enää kerätä paperilaskuja kuukausittain nippuun tilitoimistolle toimitettavaksi. Käsittely on yksinkertaista ja samalla vältetään perinteisessä paperilaskussa moneen kertaan tapahtuvat päällekkäiset toiminnot.

Mikäli sähköinen taloushallinto ei tunnu ”omalta” niin T & H Palvelut Oy tarjoaa myös perinteisen tavan hoitaa yrityksen taloushallinto. Saapuneet osto- ja kululaskut kerätään kuukausittain ja toimitetaan tilitoimistoon, jossa aineisto sen jälkeen käsitellään ja tallennetaan, minkä jälkeen asiakas saa ko. kuukaudesta sovitut raportit.

Tutustukaa oheiseen palvelukuvaukseemme ja ottakaa yhteyttä, niin kerromme teille mielellämme lisää niin meistä kuin siitä, miten voimme yhdessä toimien parantaa ja tehostaa yrityksenne taloushallintoa.

Ystävällisin terveisin,
Kimmo

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia

Yhteystiedot

T&H Palvelut Oy
Kalevankatu 12, 3. krs 00100 HELSINKI
Puh. 09- 612 93 60